Post by kowahnewpfizaws on Feb 4, 2022 4:06:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ üleval kogemus ▞▞▞
▞▞▞ The Secret Society: Mystery 2022 version ▞▞▞
See on umbes neljas kord, kui alustan uue sülearvuti ostmisega nullist. Ma tõesti naudin seda mängu, kuid olen natuke väsinud. Tundub, et ei pääse ka oma sõprade kontole. Pean siiski ütlema, et tugi püüab alati probleeme lahendada
Naudin seda mängu alates mõistatustest kuni sõpradelt asjade viimiseni erinevatesse stseenideni: siin panen sellele ainult 4 tärni, sündmused olid varem pikemad, iga sündmus peaks kestma kuu aega, nii et see annab hõivatud inimestele aega seda teha. 6 päeva 2 nädalat ei piisa. Samuti tuleks uuendada auhindu, et saaksite teemante või midagi kasulikku ja mis juhtus kupongiga, kus saite 100 teemanti, tooge see palun tagasi. Peale selle vinge!
Olge valmis ärrituma, kui mängite ikka ja jälle sama mõistatust, kuid ei saa ikkagi ühtki vajalikku objekti.
Minu arvates oli see mäng tüütu, liiga palju pilte ja väikest kirja ekraanil. Lihtsalt ärritav. Olen desinstallinud.
See mäng on okei, kuid ma ei ole piisavalt kiire, et leida esemed enne, kui aeg otsa saab. Mul on probleeme silmadega, nii et ma kardan, et pean selle desinstallima.
Parem kui ülejäänud! Olen mänginud palju peidetud objektide mänge, kuid võin ausalt öelda, et see on üks parimaid! Mängul on mitmesugused asukohad, ilus graafika, kõrvalmängud ja mängu raskusaste suureneb.
Kena mäng, kuid natuke raske kõiki esemeid õigel ajal leida.
Hakkasin just mängima ja andsin 2 tärni. Teen arvustuse uuesti, kui olen veidi kauem mänginud.
Within this organization, there is a special (and secret) branch known as the ES Force (ES ... Watch Die Aufschneider Streaming Movies Free On Iphone.
Isegi kui ekraan on suurendatud, on trükk minu jaoks liiga väike. Tundub siiski lõbus ja huvitav mäng olevat.
Mängisin seda kaua aega tagasi, kaotasin koha, sest mul oli vist rohkem kui üks sisselogimine. Aga praegu on see veelgi lõbusam kui esimest korda mängides. Soovin lihtsalt oma sisselogimist meeles pidada
Lõbus samal ajal natuke segane ja valdav.
Kogesin rohkem kui korra saavutamise kaotamist ja on omamoodi pettumus, et kunagi 5000 eesmärki ei saavutata rakenduses esinevate vigade tõttu, mis panevad selle ootamatult seisma ja sulguma.
Suurepärane mäng, naudi mängimist.😀 endiselt lõbus mängida, annan nüüd 5 pluss tärni.
See mäng on olnud tõrgeteta juba mitu kuud. Pidevalt sundsulgemine.
Mulle meeldivad kõige paremini mõistatused ja peidetud objektide mängud. Mäng on väga hästi läbi mõeldud.
Olen seda mängu mänginud vähemalt 4 aastat. Praegune värskendus on tõesti kohutav. Mulle tundub, et otsin rohkem teavet, kui mängu mängimiseks vaja läheb.
Enamasti hea, kuid probleeme on kuupäevapuu stseeniga. Rakendus suletakse, kui proovin siseneda. Endiselt on probleeme, kuid hea mäng, et meelt kõrvale juhtida.
Lõbus, aga sõnad on tõesti väikesed ja raskesti loetavad
Olen selles mängus uus, kuid mitte peidetud objektide mängudes. Teil on vaja viisi, kuidas õpetus välja lülitada neile, kes seda ei vaja. See ei lase mul vahele jätta ja paneb mind kasutama ressursse, mida ma ei pea kasutama. Peale selle tundub, et mäng on ok.
Mulle meeldib see armas mees, kes müüb 50 kääre ja 15 silma. Tooge ta tagasi niipea kui võimalik. Soovin, et energia taaskasutamine toimuks kiiremini. Ma ei ole nii kõrge (315) ja see võtab igaviku. Ma ei kujuta ette, kui kaua see aega võtab, kui lähen üle 1000. Mängimise jätkamiseks pean 2 päeva ootama.
Ma naudin seda mängu. See mäng on minu jaoks lõõgastav. Peamine hea asi selle juures on see, et mäng ei eelda õnne. Natuke keeruline ka, mis on hea.
Ainus probleem on selles, et see mäng on mõeldud noorematele silmadele, muidu mulle meeldib muusika ja graafika.
Olen seda mängu aastaid mänginud ja mulle meeldib see! Mulle meeldib iga kuu uus asukoht. See teeb asja põnevaks. Mulle meeldib, et mõnes kohas pole see nii raske ja mõnes kohas keerulisem. Kunstiteos on hämmastav. Ma tunnen, et see on hästi läbi mõeldud. Suurepärane mäng igas vanuses üle 10-aastastele.
Mulle meeldib süžee. Mängu huvitavaks muudavad erinevad mõistatused, kuid parem oleks vestelda kõigi sõpradega samal ajal. Gild sobiks suurepäraselt gildi väljakutsetega.
Sõltlane
armastan seda mängu tükkidena, kuid paljud teised ei anna tagasi, kuid siiski meeldib see suurepärane mäng
Ilusad stseenid ja huvitavad lood. Mõistatused on keerulised, kuid harjutades teostatavad. Soovin, et lisaaega oleks lihtsam saada.
VÄRSKENDUS: 21.07.Mäng peatub, SMH.Te muutsite millegi saavutamise nii keeruliseks, kui värskendate, ei saanud lihtsalt sõõrikut, sain õhtusöögi, mul on üle 99 kollektsiooni, mida ma ei suuda koguda, sest elementide hankimine võtab kaua aega aega. Veneetsia ja Buddha väljak on muutunud segaseks, ekraanil on lihtsalt esemeid visatud. Põhimõtteliselt, kui soovite kaugele jõuda, peate kulutama rohkem $ $ $ kui mul on. Ma peaksin sellest ÜHINEV FRUSTRUMENDAVAMALT mängust lihtsalt lahti saama. 😠😠😠
kena mäng, soovin, et graafika oleks natuke kenam, tundub, et ühel ekraanil on tohutult palju rahvast.
Väga ärritav, ei saa oma meili edenemise salvestamiseks kasutada. Fixers sageli 10-15 taset kõrgemal minu omast (võib muidugi päris raha maksta), NÜÜD kustutatud 2 muud mängu ei saa ikka mängu jätkamiseks uut värskendust hankida! Kui suur see olla võib!
Mulle meeldib piltide avamise ja otsimise vorming. Ma mõistan reklaamide vajadust ja ei viitsi neid vaadata, aga kui mul on mängus heli ja muusika välja lülitatud, siis olen seda põhjusega teinud, häirib müriseva heliga hüpikakna reklaam. Kuulan mängimise ajal sageli heliraamatuid ja see kas lülitab heliraamatu välja või summutab selle. Kui seda ei saa parandada, võin G5 mängude mängimise lõpetada.
See oleks suurepärane mäng, kui saaksin õpetused välja lülitada. Tundub, et need ilmuvad iga kolme sekundi tagant. Mängu mängimine on masendav, kui PEAB klõpsama tööriistal või kommentaaril. Palun laske mul seda mängu mängida! Õpetused ei lõpe KUNAGI.
JoannaHoffmann_maal.pdf - Eesti Kunstiakadeemia
suurepärane graafika kõikjal, palju esemeid, mida otsida kollektsioonide loomiseks, palju ruume, suurepärane, et sõbrad saavad teile kingitusi kinkida, suurepärane koos teistega mängimiseks ja rohkem kingitusi
Mulle meeldivad mängud, millest tuleb asju leida! Aga nii raske on näha, mida sa oma piltidelt otsid? Ma isegi ei tea, mis asjad on, sest ma ei saa sellest aru! Ma olen vihane, kui ma ei saa mängida nii, nagu tavaliselt. Palun parandage, et saaksin paremat mängu mängida!!!!!
Äge mäng! Palju nalja, väljakutseid pakkuv, kuid mitte masendav. Palju toredaid mõistatusi ja seiklusi! Soovin vaid, et mu energia saaks kiiremini täis, et saaksin rohkem mängida.
Mulle meeldib seda mängu mängida. Eriti naudi lõhki rebitud piltmõistatusmänge enne tubadesse ja torude tuppa sisenemist. Päris lahe mäng. Hoiab mind tagasi tulema.
just alanud ja siiani hea mäng, kuid peaks andma võimaluse õpetusi mitte teha. ja ei pea laos leiduvat abimeesteks raiskama.
Ma armastan seda, kuid põlgan Gem Matchi mängu ja mängu sõltuvust sellest. See on objektide leidmise mäng, mitte kalliskivide matš!
Laadige alla Idle Undead Beauty Idle offline RPG mängud 1.0.7 MOD APK tasuta ... The Secret Society Mystery MOD APK 1.45.6502 Piiramatu raha.
Alustan mängimist ja ei saa lõpetada. Vastumeelsus on see, et mõnikord ei näe te esemete asukohta. Nii et teie aeg saab enne otsa, kui arugi saate.
Only 23 people call this secret society home, and they appear to live. ... The Forgotten City skillfully plays up this mystery through a beautifully penned
Halb mäng! Olete mänginud neljal eriüritusel ja ei saa kunagi rohkem kui 17 30-st! Ükskõik kui palju ma mängin, ei saa see kunagi üle 17. Saab mängida mitu korda ja ei leia midagi.
Mäng sisaldab tüütuid reklaame, mida Play poe tootelehel ei avaldata. Sellel on keerukas aja piiramise süsteem, mis on mõeldud ainult selleks, et julgustada teid ostma esemeid, et sellest mööda hiilida. Miks mitte võtta mängu eest lihtsalt 10 dollarit ja võtta välja kohutavad ajaväravad ja mikrotehingud? Ma mitte ainult ei desinstalli seda mängu, vaid tõmban G5 välja oma arendajate loendist, kellelt ma tulevikus alla laadin. Kahju, kuna mäng on parajalt lõbus, kahju, et nad rikuvad selle labase taktikaga.
Pidin selle mängu pärast viimast halloweeni värskendust algusest peale taaskäivitama, kuna see ütleb, et see ootab värskenduse allalaadimist, nii et miski ei tööta